Het Italiaanse cosmeticamerk EVAGARDEN schept harmonie in hun make-uplijn door topkwaliteit, diversiteit en trends te combineren. Ben je op zoek naar een nieuw make-upmerk voor in jouw zaak? Werk je als visagiste en wil je graag exclusieve producten gebruiken en aanbieden? Dan zijn de make-upproducten van EVAGARDEN een absolute meerwaarde voor jouw business!

VERZORGEND

EVAGARDEN is zoveel meer dan een make-uplijn, ze onderscheiden zich door in alle producten verzorgende bestanddelen te integreren. Het researchteam van EVAGARDEN gaat constant op zoek naar de beste materialen, de meest verzorgende en verjongende formules om de producten zo optimaal mogelijk te maken voor de huid. Bijna alle artikelen zijn parabeen- alsook parfumvrij zodat ook de meest gevoelige huidjes de make-up in alle comfort kunnen gebruiken. Het gebruik van deze producten is eens schoonheidsverzorging op zich want de actieve, hydraterende en liftende bestanddelen zijn een pure weldaad voor de huid.

ITALIAANSE TOPKWALITEIT

Alle producten zijn made in Italy en dit verzekerd kwaliteit van topniveau. De make-uplijn van EVAGARDEN is uitermate geschikt voor professioneel gebruik door de intense pigmentatie, kwaliteit en het ruime assortiment. De EVAGARDEN producten worden via beauty professionals aan de consument aangeboden. Door het uitgebreide gamma kan je prachtige dag-, avond- en bruidslooks creëren. Tegelijkertijd leent de lijn zich er ook toe om make-ups voor TV, catwalk en fotografie tot in de perfectie uit te voeren. Anderzijds zijn de artikelen zeer gebruiksvriendelijk zodat het eenvoudig in gebruik is  voor de eindklant. Kortom: een ideaal product om zelf mee te werken en te koop aan te bieden.

UITSTEKENDE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING

Het strakke en moderne design van EVAGARDEN straalt luxe uit. Toch blijft de prijs van deze kwaliteitsvolle make-up zeer betaalbaar voor de eindklant. De verkoopsprijzen aan consumenten zitten zo’n 30% lager dan de make-upartikelen uit de parfumerie. En toch kunnen de particulieren klanten rekenen op een even volwaardige kwaliteit met hoge percentages pigmenten en actieve werkstoffen. De professionele verdeler kan rekenen op unieke & interessante condities.